“Wat Heb Jij Er Voor Over Om Je Weer Energiek, Fit En Fantastisch Te Voelen?”

Op de vorige pagina liet ik je zien dat er twee factoren zijn die in belangrijke mate bepalen hoe jij in je energie zit:

Voedingsgewoonten en Omgaan met stress.

Er is nog een derde factor die een belangrijke rol speelt in jouw energie, fitheid en vitaliteit en misschien dat je nu denkt:

“Je gaat me toch niet laten sporten hè!?”

Nee wees gerust :-), ik ga je niet laten sporten. Ja, het is wáár dat wie op een gezonde en verantwoorde manier met regelmaat aan lichaamsbeweging doet zich over het algemeen fitter en vitaler zal voelen. En ik ga je dan ook zeker niet afraden om te sporten.

Maar de derde factor ligt misschien in een wat onverwachte hoek…

Factor #3: Mentale focus en doelen stellen. Doordat we niet de juiste mentale focus hebben en geen concrete doelen voor onszelf stellen is onze energie “ongericht”. We krijgen daardoor niet de resultaten die we in ons hart wensen.

Mentale focus? Doelen? Misschien dat deze derde factor je (nog) niet zoveel zegt, maar ik ga je proberen uit te leggen dat deze 3e factor misschien wel de hoofdrol speelt in jouw welzijn.

Wanneer jij geen doelen hebt in je leven, niets om dag in dag uit na te streven…wat denk je dat er dan gebeurt met jouw energie? Als je geen doelen stelt in je leven dan leef je in feite als een ongeleid projectiel. Je bent bovendien vatbaar voor de talloze interne en externe afleidingen die continu jouw energie consumeren.

Wat zijn die afleidingen die je in feite nergens toe leiden? Ik zal een paar voorbeelden noemen:

 • piekeren
 • internetten ‘om het internetten’
 • Facebooken
 • Hyven
 • smartphone games
 • Whatsapp
 • de hele dag door eten
 • winkelen terwijl je niks nodig hebt
 • naar het café
 • uren bellen met vrienden en vriendinnen

Ik noem nu een aantal heel concrete zaken op die je niet al te letterlijk moet nemen en waarvan ik ook zéker niet zeg dat ze per se ‘slecht’ zijn (geloof me, ik zit zelf ook op Facebook, ik heb ook Whatsapp en ik kijk ook wel eens Youtube!).

Maar het gaat er hier even om dat je een beeld krijgt bij wat ik bedoel met ‘afleidingen’.

Laat ik nog een ànder voorbeeld geven om helder te krijgen wat ik bedoel met de begrippen ‘afleiding’ en ‘doelen’:

Meneer A gaat naar zijn kantoorbaan. Eenmaal aangekomen schrijft hij op een notitievelletje kort wat punten op, waarvan hij weet dat ze vandaag af moeten, of waaraan hij vandaag zéker moet beginnen om een aantal deadlines te halen. Gedurende de dag kijkt hij regelmatig op zijn blaadje, gaat met het volgende punt aan het werk en vinkt de klus af als hij er klaar mee is. Om 5 uur kijkt hij op de dag terug, ziet zijn notitievelletje en voelt dat hij productief bezig is geweest. Meneer A gaat met een tevreden gevoel naar huis.

Meneer B gaat ook naar zijn kantoorbaan. Eenmaal aangekomen neemt hij eens een goeie kop koffie en kijkt of er nog mail is. Hij heeft géén notitievelletje met punten die hij af moet werken. Hij gelooft dat het allemaal wel goed komt en heeft nooit de vaardigheid (aan)geleerd om zichzelf doelen te stellen. Om 5 uur kijkt hij op zijn dag terug en vraagt zich af wat hij nou eigenlijk de hele dag uitgevoerd heeft. Hij kan het zich 1) niet precies herinneren (hij heeft van alles en nog wat door elkaar gedaan) en hij heeft 2) eigenlijk ook het gevoel dat hij niet veel werk verzet heeft.

Dit is misschien maar een heel knullig voorbeeld van iemand die wél doelen stelt en iemand die dit niet doet, maar het gaat even om het principe. Zie je het verschil? Uit het bovenstaande voorbeeld kunnen we direct 2 belangrijke conclusies trekken over het (nut van) het stellen van doelen:

 1. Wanneer je doelen stelt mobiliseer je je energie en ‘dwing’ je jezelf om mentaal gefocust te zijn op die doelen. Sterker nog: je krijgt energie omdat je gemotiveerd raakt tot het nemen van actie.
 2. Wanneer je doelen stelt geef je jezelf een meetbare kans om te bereiken wat je wilt en het geeft je bovendien veel meer voldoening omdat je de vooruitgang ‘voelt’.

En we kunnen er eigenlijk nog een 3e conclusie aan toevoegen en dat is

Wanneer je jezelf géén doelen stelt wordt je energie niet gemobiliseerd, word je minder productief en zul je ook minder snel resultaten verkrijgen waarover je tevreden kan zijn. En dit is precies een van de redenen dat je energie verliest. Ofwel doordat je geen idee hebt wat je nu eigenlijk wilt bereiken ofwel omdat je je energie in al die afleidingen stopt zodat je figuurlijk gezegd wordt ‘leeggezogen’ door die afleidingen.

En als dit maar lang genoeg gebeurt, dan hoef je geen Einstein te zijn om in te zien dat je op een gegeven moment op het punt komt dat je geeneens meer zin (lees: energie!) hebt om ergens aan te beginnen, want je resultaten tot nu toe hebben jou geleerd dat het niet lukte en dat het dus ‘allemaal geen zin meer heeft’.

“Om de resultaten te bereiken die we willen bereiken moeten we de juiste mentale focus hebben en concrete, haalbare doelen stellen.  Zonder focus en doelen zijn we een ongeleid projectiel en gaan onze inspanningen en energie verloren.”

Laten we even teruggaan naar de basis want waarom kwam jij in de eerste plaats op deze website? Het moet zonder twijfel iets te maken hebben met een soort doel dat jij voor ogen had (en hopelijk nog steeds hebt!).

En die doelen kunnen van alles zijn:

 • meer levenslust
 • meer vitaliteit
 • normaal uit bed kunnen komen
 • van je chronische hoofdpijn afkomen
 • gewoon ‘lekkerder in je vel zitten
 • van je hongergevoelens en eetbuien afkomen
 • misschien wil je wel afvallen
 • een betere conditie hebben
 • misschien ben je herstellende van een ziekte
 • je wilt je weerstand opkrikken
 • meer energie om met je gezin op te trekken
 • een voorbeeld zijn voor anderen
 • …etc, etc, etc

Dit is maar een beperkt lijstje met wat jouw gezondheidsdoelen kunnen zijn maar geloof me als ik zeg:

“Je kunt alles bereiken wat je maar wilt”

Ondertussen begrijp je hopelijk dat je dit alleen maar kunt als je jezelf concrete doelen stelt.

Je vraagt je misschien na het lezen van dit alles af:”Hoe ga ik dit allemaal bereiken?”

Je gaat in het 30 Dagen FitPlan© een aantal zeer krachtige, bewezen ‘trucs’ en technieken ontdekken om je gezondheid en vitaliteit terug te winnen of simpelweg te vergroten. Door enkele eenvoudige – maar essentiële – aanpassingen in je Mentale Focus, je Voedingsgewoonten, je omgang met Stress en het effectief werken aan je Doelen reik ik je de handvatten aan die je nodig hebt om (weer) te genieten van het leven en de dingen te doen die je graag wilt.

 

Het 30 Dagen FitPlan©
“Pas Deze Simpele, Krachtige Technieken Toe En Win Je Energie En Gezondheid Terug!”

Het 30 Dagen FitPlan© is een uniek online coachingsprogramma waarmee ik je stap voor stap begeleid door de 3 videomodules Voedingsgewoonten, Mentale Focus & Doelen stellen en Ont-Stressing, waarin je onder andere ontdekt:

 • Hoe je onderscheid maakt tussen welke Voeding je Superveel Energie geeft en welke voeding je van je energie berooft
 • Hoe je betere keuzes maakt op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten en je energie dag na dag vergroot [Module 1, video’s 4&5]
 • Hoe je, door de juiste en bewezen Voedingsprincipes toe te passen, lichaamsvet zult verliezen zonder “op dieet te gaan”, zonder te sporten, zonder Sonja Bakker-achtige toestanden, gewoon met alledaagse voedingsmiddelen en eenvoudig te bereiden recepten die je kind of kinderen zelfs lusten…[Module 1, video 3]
 • Welke Supergezonde Tussendoortjes je in een mum van tijd kunt maken die je energie geven in plaats van nemen en korte metten maken met je voortdurende hongergevoelens en je in één keer van je dagelijkse behoefte aan vitaminen en mineralen geeft…[Module 1, video 5]
 • Welke alledaagse invloeden jouw Stressniveau verhogen waardoor je stresshormonen aanmaakt, vet vasthoudt, gespannen en geïrriteerd wordt en hoe je deze invloeden kunt neutraliseren…[Module 3, video 2]
 • Welk keukenapparaat – dat in 90% van de Nederlandse huishoudens staat – je onmiddellijk bij het oud vuil zou willen gooien [Module 1, video 4]
 • Hoe je, door de 3 Geheime Principes van Stressbeheersing toe te passen een meester van stress wordt in plaats van een slachtoffer en jouw energie niet langer ‘weglekt’…[Module 3, video 3]
 • Wat de 4 Sleutels tot Succes zijn en waarom jij hier nog nooit van hebt gehoord, van niemand anders en ook op geen enkele andere website…[Module 2, video 1]
 • Wat de 1e Kritische Stap is die je moet nemen als je in je doelen wilt slagen (sla deze stap over en je hoort automatisch bij de 95% die nooit effectief zal veranderen. Ik onthul deze factor al in video 1)…

Ik heb het tot nu toe telkens over het “30 Dagen FitPlan©” gehad.

Ik heb het het “30 Dagen FitPlan” genoemd omdat het een programma is wat tot doel heeft jou in 30 dagen een aantal belangrijke tips, technieken, voedingssuggesties en dergelijke te presenteren waarvan wij denken dat ze je zullen helpen een hogere gezondheid te bereiken.

Hoe snel dat gaat, hangt voor een groot deel af van jouw eigen mindset en inspanningen. De ene persoon zal daarom sneller de resultaten die hij / zij wil bereiken dan de ander.

Waar bestaan de modules uit en welke onderwerpen worden er behandeld?

Module 0: De Belangrijkste stap die je moet nemen is… ??

In deze korte, maar krachtige module van 2 video’s leg ik je uit welke 1e Kritische Stap je kunt (en zou moeten!) nemen om jouw doelen met meer motivatie, meer ‘power’ en gedrevenheid te kunnen halen.

Door het toepassen van deze methode zul je zien dat wát je ook maar bereiken wilt, je dit niet meer met een onnoemlijk sterke wilskracht hoeft te doen, maar door deze techniek toe te passen kun je er voor zorgen dat je als het ware op de automatische piloot naar je doel ‘getrokken’ wordt. De meest krachtige stap die je maar kunt nemen!

De meeste mensen onderschatten deze factor en zien hun inspanningen helaas in rook opgaan. Om jou te helpen het maximale uit jezelf te halen heb ik deze 2 video’s voor je waarin ik je de 1e Kritische Stap uitleg die nodig is om de juiste mentale instelling te bereiken, zodat jouw kansen op succes gigantisch stijgen.

Zonder deze stap is het bijna nutteloos om wat voor actie dan ook te ondernemen dus deze eerste video is misschien nog wel de allerbelangrijkste video uit het hele programma! (95% slaat deze stap over)

Module 1: Voeding

In deze module laat ik je zien “waar het fout gaat” bij de meeste mensen, of je nu wilt afvallen, of door middel van je voeding een hogere gezondheid en vitaliteit wilt bereiken.

Voeding kan je maken en voeding kan je breken!

Ook laat ik je precies zien welke voeding je beter kunt laten staan en welke voeding juist voor een ontzettende energieboost zorgt. Ik zal een keukenapparaat met je bespreken dat in 90% van de huishoudens staat, welke er voor zorgt dat je last kunt krijgen van misselijkheid, depressie en slapeloosheid.

Ik laat je ook zien wat je kunt doen om je hongergevoelens onder controle te krijgen, je trek in zoetigheid te verminderen en de hele dag door veel energie te hebben. Ik geef je praktische en concrete tips, recepten en ideeën over hoe je een gezond ontbijt, middagmaaltijden en avondmaaltijden kunt maken.

Tevens krijg je van mij ideeën over hoe je in een mum van tijd gezonde tussendoortjes kunt maken die niet alleen lekker zijn maar bovendien ook nog een heel gezond zijn en je super veel energie geven.

Ik ga je uitleggen waarom zoveel mensen overgewicht hebben en wat de belangrijkste factor is die je moet aanpakken om je normale lichaam weer terug te krijgen.

Veel mensen staren zich blind op calorieën en vet, maar zoals je inmiddels weet leiden dit soort diëten uiteindelijk allemaal tot jojo-en en teleurstellingen. Ik geef je op begrijpelijke wijze inzicht in het échte mechanisme achter overgewicht en hoe ook jij dit met enkele praktische, alledaagse en eenvoudig toe te passen manieren kunt doorbreken.

In de module Voeding ontdek je:

 • wat het échte mechanisme achter overgewicht en afvallen is
 • welk antwoord op jouw gezondheid 2,5 miljoen jaar in het verleden ligt
 • waarom calorieën tellen en diëten niet werkt
 • wat het belangrijkste lichaamseigen hormoon is dat je in de gaten moet houden om je gewicht op peil te houden
 • welke voedingsmiddelen dit hormoon positief en negatief beïnvloeden
 • welke voeding die we bijna allemaal dagelijks eten bijdraagt aan overgewicht
 • wat de waarde is van light-producten
 • “Afvallen is een kwestie van wilskracht.” Nee! Afvallen heeft niets met wilskracht te maken maar alles met hormonen. Het is een fabeltje dat mensen met overgewicht een gebrekkige wilskracht hebben. In deze module ontdek je het mechanisme en hoe je dit mechanisme effectief kunt bestrijden
 • hoe je gezonde en lekkere tussendoortjes kunt maken die je energie geven in plaats van een ‘suikerdip’ en bovendien je vetverbranding stimuleren
 • hoe je van je hongergevoelens afkomt
 • een voedingscomponent die we dagelijks eten en bij 80% ontstekingsreacties veroorzaakt
 • welke gezonde suikervervangers je kunt gebruiken en welke je juist beter níet kunt gebruiken
 • welke voeding je weerstand verhoogt
 • welke natuurlijk voorkomende voedingsstof, die zelfs door de meeste artsen en diëtisten als gezond wordt gezien nog ongezonder is dan suiker
 • …en nog veel, veel meer…

 

Module 2: Mentale focus & Doelen Stellen

Het bereiken van je (gezondheids)doelen valt of staat voor 80% met jouw mentale instelling, of dit nu is: afvallen, je energie terugwinnen, meer ontspanning in je lichaam gedachten en hoofd krijgen, van allerlei vage klachten en kwaaltjes afkomen enzovoorts.

Ik ga je uitleggen wat de 4 Sleutels tot Succes zijn, waarom 95% zich op de verkeerde Sleutel(s) richt en hoe jij jouw mentaliteit zo sterk kunt maken dat het zich in jouw resultaten zal weerspiegelen.

De meeste mensen beginnen ergens aan maar doen dit helaas zonder de juiste mentaliteit. Doordat zij nooit op de juiste manier ergens mee begonnen zijn hebben ze negatieve overtuigingen die hun succes in de weg zitten.

Enkele voorbeelden van negatieve overtuigingen zijn:

 • “Ik vind het moeilijk om te veranderen”
 • “Ik ben nou eenmaal zo”
 • “Ik heb erfelijk overgewicht dus het heeft geen zin”
 • “Ik heb een schildklierprobleem”
 • “Ik weet niet of ik dit wel kan / durf”
 • “Anders eten? Ja maar ik ben nu eenmaal gewend om …”
 • “Ik wil nog niet veranderen”
 • “Het is nog niet het juiste moment”
 • “Ik heb momenteel teveel stress van mijn kinderen”

Kijk, voor de meeste mensen is verandering iets engs want het maakt dat ze uit hun comfortzone moeten stappen.

Maar veranderen (van mentaliteit, van voeding) hoeft helemaal niet eng of moeilijk of onbereikbaar te zijn.

In deze module ga ik je door middel van enkele eenvoudige, maar heel gerichte oefeningen exact laten zien 1) hoe je achter jouw mentale blokkades kunt komen, 2) hoe je deze in kaart kunt brengen en 3) hoe je er bovendien voor kunt zorgen dat je jouw mentale blokkades ombuigt naar een zichzelf versterkende mentale houding.

En deze methode werkt niet alleen speciaal tijdens het 30 Dagen FitPlan, maar is in principe bruikbaar voor de rest van je leven…

In de module Mentale Focus & Doelen Stellen ontdek je:

 • op welke mentale factor moet je je richten om écht blijvende resultaten te boeken
 • hoe je door een eenvoudige oefening van 5 minuten snel achter jouw beperkende overtuigingen komt
 • zodat je jouw innerlijke blokkades snel opspoort en neutraliseert en ze je niet meer kunnen tegenwerken
 • hoe je jouw ‘mind’ positieve instructies geeft die blijvende resultaten geven
 • hoe je het model van de 4 Sleutels tot Succes in je voordeel kunt laten werken
 • wat de belangrijkste Sleutel is waarop je je dient te richten voor een maximaal resultaat
 • wat de kracht is van het stellen van doelen in je leven en hoe je dit eenvoudig kunt toepassen met een oefening van 5-10 minuten
 • een oefening die professionele sporters toepassen waardoor ze significant betere sportprestaties behalen en die jij op elk vlak in je leven kunt toepassen voor jouw persoonlijke doelen
 • welke factor jouw gedrag en keuze voor 80% bepaalt, zonder dat je dit in de gaten hebt en hoe je deze factor effectief kunt beïnvloeden
 • …en nog veel, veel meer…

Module 3: Ont-Stressing

Stress is volgens artsen en onderzoekers verantwoordelijk van 80 tot 90% van alle ziektegevallen. Veel mensen missen de kennis over hoe ze hun stressniveau effectief kunnen verlagen en beter met stress-situaties kunnen leren omgaan.

Stress kan zich in verschillende vormen aandienen en niet iedereen herkent stress tijdig.

In de module Stress ontdek je:

 • de 21 Gouden Anti-Stress Tips waardoor je in staat bent meer ontspanning in je leven in te bouwen
 • je vergroot hiermee ook je weerbaarheid tegen toekomstige situaties van stress
 • wat de belangrijkste veroorzakers van stress zijn
 • welke bronnen van stress je zelf kunt neutraliseren in je eigen huis
 • welke bronnen van stress die niet zo 1-2-3 herkenbaar zijn je waarschijnlijk dagelijks ondergaat zonder dat dat nodig is
 • wat de 3 Geheime Principes van stressbeheersing zijn
 • …en nog veel, veel meer…

 

Bestel het 30 Dagen FitPlan nu!

Prijs :67

directtoegang

Ik zet me 100% in om jou te helpen je doel(en) te bereiken

Het is mijn doel jouw 100% te helpen te slagen in datgene wat je wilt bereiken en ik zou het knap vervelend vinden als dit programma voor jou onvolledig zou zijn.

Daarom geef ik een aantal tijdelijke bonussen weg bij het 30 DagenFitPlan© om jouw resultaat te garanderen.

Bonussen (de komende 3 dagen)

Bonus 1: Het Digitale Ebook “25 Power Recepten” (directe PDF download)

25 Power Recepten: alle recepten die je nodig hebt voor optimale energie, gezondheid, een stralende huid en minder lichaamsvet.

In dit 45 pagina’s tellende digitale ebook, dat je direct na je bestelling kunt downloaden geef ik je 25 “Power recepten” die je energie geven en door het hele gezin kunnen worden gegeten.

Zou jij het fijn vinden kant-en-klare receptideeën te hebben voor ontbijt, lunch, avondeten én gezonde, lekkere tussendoortjes? Ik maak jouw gezonde keuze makkelijk met behulp van deze makkelijk te bereiden recepten.

Dit alles vind je in deze extra bonus bij jouw bestelling.

In dit ebook vind je 25 overheerlijke, lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

 • voor ontbijt
 • voor lunch
 • voor avondeten
 • en voor tussendoortjes

Normale prijs: €17
Nu: gratis

 

Bonus 2: Levenslang toegang tot de ledenwebsite

Om ervoor te zorgen dat jij echt alle ondersteuning krijgt die je nodig hebt en er niet alleen voor staat, krijg je gratis en levenslang toegang tot mijn ledenwebsite met nog meer recepten, artikelen over gezondheid in de breedste zin, gratis downloads en andere waardevolle informatie.

Op de ledenwebsite vind je:

 • gezonde recepten
 • andere leden van de community
 • artikelen over voeding, lifestyle en meer
 • gratis downloads
 • levenslang lidmaatschap tot de ledenwebsite!

Normale prijs: €47
Nu: gratis

 

Bonus 3: Levenslang toegang tot de besloten 30 Dagen Fitplan© Facebookgroep

fb

Het 3e ‘cadeautje’ wat ik vandaag nog beschikbaar stel is dat je toegang krijgt tot de exclusieve besloten 30 Dagen Fitplan© Facebookgroep.

In deze groep vind je collega leden die ook deelnemen aan het programma en aan wie je al je vragen kunt stellen. Zo sta je nooit alleen!

Uiteraard zijn ik en mijn team ook actief binnen deze Facebookgroep. Daarnaast voegen we regelmatig gezondheidsexperts toe aan onze besloten groep om het niveau en de kenniswaarde nog meer op te krikken!

Deze Facebookgroep is van onschatbare waarde omdat je alleen maar met mensen in de groep zit die in een vergelijkbare situatie zitten en vergelijkbare antwoorden zoeken!

Op de besloten 30 Dagen Fitplan© Facebookgroep vind je:

 • andere deelnemers aan het programma
 • stel je vragen aan andere members
 • deel je ervaringen met andere members!

Normale prijs: 27 lidmaatschap per maand
Nu: gratis

 

directtoegang

Wat is jouw kwaliteit van leven je waard?

Om je voeding te verbeteren zou je natuurlijk naar een diëtist kunnen gaan, die ongeveer €90 voor het eerste consult rekent en €60 voor vervolgconsulten. Gemiddeld krijgen mensen zo’n 5 à 6 vervolgconsulten. Je geeft dan al gauw zo’n €400 uit.

Het vervelende is echter dat diëtistische consulten vanaf 2012 uit het basispakket van de ziektekostenverzekering zijn geschrapt en je dit bedrag dus zelf zult moeten neertellen.

Een andere optie is een stress- of personal coach. Als je mazzel hebt wordt deze deels vergoed (85%), maar lang niet bij alle verzekeringspakketten en al zéker niet eindeloos. Loop je bij een dergelijke coach, dan kun je erop rekenen zelf zo’n €250 uit te geven.

Wat je ook kunt doen is dure afslankpillen of energie- en vitaminesupplementen aanschaffen en de komende 3 maanden zo’n €350 uitgeven met de wetenschap dat vitaminen in pilvorm helaas zeer slecht door je lichaam worden opgenomen en het met de afslankpillen maar weer afwachten is wat nu de bijwerkingen weer zijn die over een aantal jaar naar buiten gaan komen…

Of je kunt natuurlijk een van de opleidingen die ik heb gevolgd gaan volgen, bijvoorbeeld Voeding en Diëtetiek, een 4-jarige opleiding met een prijskaart van €1713, en dat is nog zonder boekengeld.

Geen zorgen, ik zal je niet vragen om:

 • €400 voor een diëtist
 • €250 voor een stress- of personal coach
 • €350 voor supplementen en afslankpillen
 • €1713 voor een opleiding

Voor de komende 3 dagen (72 uur) heb ik een speciale aanbieding online staan.

Tijdelijke Aanbieding

tijdelijke-aanbieding

 

 

 

Jouw 100% Niet-Goed-Geld-Terug garantie

Ik ben ervan overtuigd dat ook jij resultaten zult gaan boeken met het 30 Dagen FitPlan© en alle bonussen.

Probeer dit product daarom risicoloos voor de komende 30 dagen. Bekijk de online video’s, lees de diverse e-books door, maak de overheerlijke en eenvoudig te bereiden maaltijden en tussendoortjes, en pas de tips en technieken toe uit de modules “Ontstressing” en “Mentale Focus & Doelen stellen”.

Als je om een of andere reden ontevreden bent krijg je van mij je hele aankoopbedrag tot op de laatste cent terug. Het enige wat ik doe is je lidmaatschap van de ledensite opzeggen. Je mag alle bonussen en e-books gewoon houden, want het is voor mij niet te controleren of je deze van je harde schijf hebt verwijderd.

Je zou dus in principe het 30 Dagen FitPlan© kunnen bestellen, de bonussen downloaden, de video’s bekijken en daarna gewoon je geld terugvragen. Maar ik vertrouw erop dat jij er meer in geïnteresseerd bent om jouw gezondheid terug te winnen.

Ben je binnen 30 dagen op een of andere manier niet tevreden over het product, je resultaten of je verbeteringen, stuur mij eenvoudigweg een mailtje en ik stort je geld per direct terug. Zo simpel is het!

→ Direct beginnen

“Vanwaar deze 100% Niet-Goed-Geld-Terug garantie…zit er een addertje onder het gras? Is er iets dat ik zou moeten weten wat je me niet vertelt?”

Ik weet dat dit programma werkt en dat als jij de tips, technieken en inzichten uit dit programma gaat toepassen, samen met alle extra’s en bonussen, het bijna niet anders kan dan dat je je in meerdere opzichten beter gaat voelen.

Ik weet óók dat deze investering voor jou een risico betekent en ik zou het jammer vinden als je je hierdoor liet tegenhouden het 30 DagenFitPlan© te bestellen. Vandaar dat ik deze 100% Niet-Goed-Geld-Terug garantie geef.

“Je keuzes van vandaag bepalen je realiteit van morgen”

De keuzes die je tot nu toe hebt gemaakt, hebben je geleid tot de situatie waarin je nu bent.

Ik laat je stap voor stap zien hoe ook jij op een eenvoudige, makkelijk toe te passen manier betere keuzes in je voedingspatroon kunt gaan maken. Keuzes die binnen de kortste keren tastbare en voelbare resultaten zullen opleveren.

Dit programma is getest en werkt simpelweg. Maar het is aan jou om actie te ondernemen, i­k kan dat niet voor je doen…

Wil jij:

 • meer energie hebben?
 • zodat je de dingen kunt die je wilt doen met de mensen waar je van houdt?
 • zodat je veel meer voldoening uit je leven haalt?
 • meer levenslust ervaart?
 • een hoger libido krijgt?
 • waarmee je seksleven een positieve draai krijgt?
 • uitgerust in plaats van uitgeblust wakker worden?
 • zodat je op je werk of tijdens je studie geconcentreerd, wakker en fit bent?
 • waardoor je werkprestaties of je schoolresultaten niet meer onder jouw situatie hoeven te lijden?
 • je collega’s en vrienden verbaast met jouw onuitputtelijke energieniveau, doorzettingsvermogen en enthousiasme?
 • zodat ze zich gaan afvragen aan welke ‘wonderpillen’ je dan in godsnaam zit?
 • terwijl je in feite alleen maar wegstreept wat je niet nodig hebt en behoudt wat echt voor jou werkt?
 • helder in je hoofd en gedachten zijn?
 • zodat die sluimerende ‘mist’ in je gedachten en denkpatronen eindelijk als sneeuw voor de zon verdwijnen?
 • zodat nadenken, plannen maken en informatie verwerken voortaan moeiteloos gaan?
 • waardoor je je effectiviteit in je eigen bedrijf, je baan of je studie gigantisch vergroot?
 • je lichaamsvet verminderen, m.a.w.: afvallen?
 • zonder dieet, zonder dubieuze supplementen maar met een voedingsstijl die perfect aansluit op hoe jij al eet?
 • met voeding die je alles geeft wat je nodig hebt en zelfs nog meer?
 • waarmee je op kinderlijk eenvoudige wijze je trek in zoetigheid elimineert zonder dat je daar ‘moeite’ voor hoeft te doen?
 • zodat je hongergevoelens en eetbuien voorgoed tot het verleden behoren?
 • zodat je niet alleen in de spiegel merkt dat je aan het afvallen bent, maar ook seintjes krijgt van mensen uit je omgeving die hen ‘iets opvalt’ aan jou?
 • zodat je weer zelfvertrouwen krijgt en ‘blij mag zijn met jezelf’?
 • je eindelijk weer die ene broek of die ene jurk aanpast waar je je zo lekker in voelt?
 • je bovendien een betere conditie en fitheid krijgt?
 • niet meer moe zijn na een maaltijd?
 • gewoon ‘lekkerder in je vel zitten’?
 • van je energiedips afkomen die maken dat er werkelijk niets meer uit je handen komt?
 • zodat je voortaan continu de hele dag energie tot je beschikking hebt?
 • je weerstand verbeteren?
 • stoppen met jojo’en?
 • van allerlei vage en onverklaarbare ‘kwaaltjes’ afkomen?
 • zoals hoofdpijn, geïrriteerde huid, darmproblemen, trillerigheid, oprispingen, een volle buik, overmatige gasvorming, vervelende en sterke lichaamsgeuren, een schrale huid, misselijkheid enzovoorts?
 • je positiever voelen?
 • gewoonweg met energie, plezier en vitaliteit in het leven staan?

Ik kan je daar bij helpen. Vertrouw me als ik zeg “I’ve been there…!

“Dúrf het besluit te nemen…”

Wat als je je over een maand of 2 nog steeds ellendig voelt?

Als je nog steeds moeite hebt om jezelf ’s ochtends uit bed te slepen?

Als je weer een paar pondjes bent aangekomen omdat je jezelf niet hebt kunnen inhouden?

Je nog steeds liever niet voor de spiegel staat?

Boos op jezelf omdat het wéér niet is gelukt?

En als je dan nog steeds de fut niet hebt om de dag door te komen?

Je je overmand voelt op je werk of je studie omdat je het allemaal niet kan bijbenen en alles ‘naar je hoofd stijgt’?

Je in het weekend simpelweg zó moe bent van je werkweek dat je niet met je kind, kinderen of familie de deur uit kunt omdat je moet bijslapen?

STOP!

Je kunt hier wel degelijk een verandering in maken!

Veranderen is net zo moeilijk als je dénkt dat het is.

Onthoud dat alle redenen om nu niet te beginnen horen bij je oude mentale instelling die je tot nu toe hebt gehad. Deze mentale instelling is precies datgene wat jouw situatie van vandaag heeft veroorzaakt.

En dit is nu juist wat ik in video 1 uit de eerste module met je ga behandelen.

Probeer het voor 30 dagen. Het risico ligt volledig bij mij.

Ik zie je na je bestelling ‘aan de andere kant’ (op de Ledenwebsite bij je bonus downloads).

Tot zo!

Gezonde groeten,

 

 

directtoegang